Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Utolsó módosítás:2020.11.13 05:27

A Prima Medica Egészséghálózat 2020 év elejére elérte a havi 4000 fölötti pácienstalálkozást. Ennek a sikertörténetnek már több mint tíz éve fontos része a TüdőKözpont, amelyről dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója beszélt a portfolio.hu-nak.

TüdőKözpont – a Prima Medica Egészséghálózat része

A Prima Medica Egészséghálózat, szakmailag specializált járóbeteg-rendelő. A TüdőKözpontban a célunk, hogy a tüdőgyógyászati kórképek kivizsgálását és kezelését a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ellátni. Célkitűzésünk a modern ügyféltámogatás mellett az otthoni távgyógyászat megvalósítása a tüdőbetegségek terén.

 

Dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója ennek kapcsán elmondta, hogy a TüdőKözpontnál egyre jobban barátkoznak az orvosok azzal, hogy otthoni légzésfunkciós készüléket adjanak ki. A koronavírus-járvány miatt a rendelői légzésfunkciós vizsgálatokat csak teljes beöltözés mellett lehet elvégezni, így időben és térben is el van határolva, kényelmetlenebb. Az otthoni légzésfunkciós készüléket viszont a beteg az otthonában, a képernyő előtt fújja meg. Az adatait az interneten keresztül megosztja a kezelőorvosával, és rögtön átjön a lelet. A folyamatot segíti távkonzultációs rendszerünk, mely saját informatikai fejlesztésünk.

 

A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?