Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Utolsó módosítás:2021.08.18 17:10

Tüdőgyógyászati rendeléseinken nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosaink, valamint modern eszközparkunk várja Önöket, és a gyógyulni vágyókat.

Specializmus és innováció

Rendelőinkben évek óta sikeresen alkalmazzuk az asztma kezelésére az allergén specifikus immunterápiát, melynek keretein belül hozzászoktatjuk a szervezetet az asztmát kiváltó allergén jelenlétéhez. Központunkban kiemelkedően magas számban, évente több százan fordulnak meg allergén specifikus immunterápia alkalmazása miatt, mellyel megelőzhető az asztma kialakulása, illetve a már kialakult asztmát eljuttathatja akár tünetmentes állapotig is.

A technológiai vívmányok megjelenésében élen járva nem csak olyan korszerű gépek találhatóak meg nálunk, mint a vírus-, és baktériumszűrővel ellátott légzésfunkciós készülék (spirométer), de komplett ergosporimetriás készülékkel is rendelkezünk. Labordiagnosztikában mind az allergia kivizsgálás, mind a vér-oxigén szintet meghatározó pulzoximéter fontos szerepet tölt be a teljes körű kivizsgálásban. Pácienseink egészségét azonnali röntgen vizsgálati lehetőséggel is támogatjuk. 

Távorvosi szolgáltatás 

A COVID-19 ideje alatt egyre növekvő otthoni kivizsgálást szorgalmazó páciensigényekre reagálva, központunk folyamatosan bővíti a távorvosi szolgáltatását is. A távorvoslás – otthoni monitorozás elősegítésére - központunkban több távdiagnosztikai eszköz is elérhetővé vált.  A világon az első hordozható spirométert gyártó Vitalograph cég két terméke, a COPD-6 és az Asthma-1 mellett a lengyel tervezésű, hazánkban kizárólag nálunk megtalálható AioCare mobil-spirometriai rendszer is elérhető a páciensek részére. Távorvosi szolgáltatásunknál komplett eszköz betanítással, otthoni légzésfunkciós vizsgálat elvégzésének betanításával, után követessel állunk pácienseink szolgálatában.

Személyreszabott kezelés

Alapelvünk a tüdőbetegségek komplex kezelése, ezért a gyógyszeres terápia mellett kiemelten fontosnak tartjuk az egyéb, gyógyulást támogató eljárásokat is, mint például indokolt esetben a sóbarlangok rendszeres látogatását, vagy a légzést támogató gyógytorna alkalmazását.