Üdvözöljük
a Tüdőközpontban

Tüdő vizsgálat az Ön igényeinek megfelelően. A Tüdőközpontot 2004-ben azért hoztuk létre, hogy Ön egy helyen kapjon választ minden tüdőgyógyászattal kapcsolatos kérdésére.

dr. Dózsa Izabella

dr. Dózsa Izabella

tüdőgyógyász, allergológus és klinikai Immunológus

Kedves

Dózsa Izabella doktornő szakértelme és páratlanul kedves személyisége.

Tökéletes kapcsolat a pácienssel

Szerintem a legfontosabb, hogy a kezelés során a bizalmi és szimpátiai kapcsolat létrejöjjön- ez az első pillanattól tökéletesen rendben volt

türelmes, közvetlen

Az orvosnő magas szintű szakmai hozzáértése, türelme, következetessége, kedvessége, a helyes diagnózis és a kezelési mód megállapítása.

Kapcsolódó cikkeink

Asztma és dohányzás: kevesebb gyógyszerrel is tünetmentes lehet, ha a leszokást választja

Asztma és dohányzás: kevesebb gyógyszerrel is tünetmentes lehet, ha a leszokást választja

A dohányzás az asztma egyik fő rizikófaktora, meglévő betegség esetén pedig közismerten rontja a betegek állapotát. Egy felmérés szerint azonban még így is több a dohányos az asztmások, mint a nem asztmások között. Dr. Dózsa Izabella tüdőgyógyász, a Tüdőközpont orvosa az asztma és a dohányzás kapcsolatáról és a leszokás egyik fontos előnyéről is nyilatkozott.


Orvos válaszol

Asztma

Kb. egy hónapja már a járástol is fulladni kezdtem. Annyira hogy két hétig csak feküdni tudtam. Az orvos allergiás asztmát állapított meg. Montelukast, alveaco mellett zinnat, fromulid uno antibiotikum ot kaptam,mert höemelkedésem volt, de nem használt. A háziorvos curam duot irt ki. A höemelkedés maradt, sokszor nehezen lélegzem, dolgozni nem tudok. Ez a természetes és az asztma miatt soha nem fogok ugy levegöt kapni, mint elötte, vagy valami más gond lehet?
Válaszukat megköszönve. Kalló Hajnalka
Kedves Kalló Hajnalka!

Az asztma krónikus betegség, de nem kell, hogy attól ilyen tünetei legyenek. Ha még mindig hőemelkedése van, mellkas rtg. Vizsgálat javasolt. Ha ezen eltérés nincs, a kezelést indokolt kiegészíteni, de a panaszok alapján felmerûlhet egyéb ok is. Továbblépni mellkas rtg felvétel birtokában vizsgálat alapján lehetséges.

Üdvözleetel :

Dr. Potecz Györgyi

Visszalépés az előző oldalra...