Orvos Válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Doktornő!
Éves tüdőszűrésen alábbi leletet kaptam, ami miatt most nem vagyok túl nyugodt. Jelezhet ez valami komolyabb bajt? Szükséges sürgősen kivizsgálásra mennem? Egyéb tüneteim nincsenek. Korábban átestem a covidon lázzal, gyengeséggel.

PA mellkas felvétel:
A rekesz éles kontúrú. A sinusok szabadok.
Parenchymás árnyék nem ábrázolódik.
Perihilarisan mko. durva köteges a tüdorajzolat.
A hilusi erezettség szabályos.
A szív nem nagyobb, aorta norm. tág.
BNO:
J9490
Mellüregi állapot, k.m.n.

Köszönettel:
Éva
Tisztelt Érdeklődő,Leletét értékelni a páciens jelenléte nélkül, előző eredményei megtekintése, kikérdezése nélkül nem lehetséges. Ez az út korlátozott információkon alapulva téves következtetéseket eredményezhet, mely Önnek sem érdeke azon túl, hogy jogilag, orvosszakmailag és etikailag is elfogadhatatlan.Amennyiben kérdése van a leletét illetően, szakorvos felkeresését javaslom.Üdvözlettel:

Budaházi Kata

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK